Sajnáljuk, a regisztrációs időszak lejárt.

Fábry Sándor estjét vasárnap, július elsején, 20 órakor tekinthetik meg az Aradi Kamaraszínház nézői az Arad Megyei Kulturális Központ udvarán levő "Ethos" nyári színház szinpadán, a George Bariţiu utcai 16-os szám allat.


  • Dátum: 01/07/2018 08:00 PM
  • Hely Arad megyei Művelődési Központ, G. Barițiu utca 16 sz. (Térkép)
  • További információk: Aradi Kamaraszinház

Leírás

Fábry Sándor író, humorista, műsorvezető, dramaturg Érdemes Művész.

Az 1990-es évek elején figyeltek fel először humorára. Rövid idő alatt számos kabaréműsor konferansziéja, önálló betétek szerzője lett a Rádiókabaréban.
Az 1998-as humorfesztivál szóvivője volt. 1994–95 között a Merlin Színházban „A pincér közbeszól” című improvizatív önálló esttel lépett fel, majd pedig az Új Színházban tartott önálló estet „A Fábry” címmel. 1998-tól önálló műsora volt a tv-ben, mely kezdetben az MTV-n „Esti Showder Fábry Sándorral” címen, majd az első évad végén átkerült az RTL Klubhoz, ahol 2011-ig futott, kéthetente csütörtökön 21 óra 10 perctől ugyanazon a címen. A műsorba főleg ismert magyar személyiségeket (írók, költők, színészek, humoristák, sportolók stb.) hívtak meg, de szerepeltek már különböző nemzetiségek, vallások, közszervek (például rendőrség, tűzoltóság) képviselői is, akik általában valamilyen velük megesett humoros történetet meséltek el. A műsor állandó rovata volt a „Dizájn Center”, a show egyik legnépszerűbb eleme, amely főleg az elmúlt 30–40 évben gyártott és a kereskedelemben egykor kapható termékeket vett górcső alá, nosztalgikus emlékeket is megidézve. A műsor ezen részéből DVD is forgalomba került. 2009. szeptember 17-én debütált a Legyen Ön is milliomos! új műsorvezetőjeként. 2012-től visszatért a Magyar Televízió képernyőjére, ahol „Fábry” címmel indított műsort. Televíziós szereplései mellett számos újságban is publikált már. Írásai megjelentek a Playboy, az Elite Magazin és a Filmvilág hasábjain.

dumaszinhaz.hu

Az előadásra minden kamaraszínházi bérlet érvényes.
Jegyek 15 és 20 lejes áron a nagyszínház pénztárában a színházi szünet kezdetéig vásárolhatók meg.
Online jegyvásárlás: www.biletmaster.ro