Sajnáljuk, a regisztrációs időszak lejárt.

Arad Open Air Fesztivál: NERVO, ATB, GORAN BREGOVIĆ, MAHMUT ORHAN és 80 másik nemzetközi és hazai művész együtt nyitják meg az Aradi repülőtér kapuit a jó zene és a remek hangulat számára.


  • Dátum: 16/09/2018 10:30 PM
  • Hely Aradi Nemzetközi Repülőtér (Térkép)

Leírás

Szeptember 14 és 16 között az Aradi Nemzetközi Repülőtér bőven meg nyitja kapuit az élő zene részére. A három napos rendezvénysorozatra nemzetközileg és országosan elismert művészek kaptak felkérést a szereplésre, lenyűgözően látványos színpadi díszletek és jelenetek között az Arad Open Air Fesztiválon. 

80 nemzetközi és hazai művész, 72 órás szórakozás élőzenével, három színpad és több lenyűgöző meglepetés készül  Románia nyugati részének legnagyobb zenei rendezvényén; az Aradi Open Air Fesztiválon, ahol a szervezők, többek között a következőket már bejelentették: Nervo, Goran Bregović, Fumiya Tanaka, Thomas Melchior, Mahmut Orhan, Maayan Nidam, Anna Tour, Herodot, Vama, Addo Snazu, Lamache, Macarie, Herck, Somesan, Bread & Butter, Jonatan Band, Șuie Paparude, Subcarpați, OCS, Gojira & Planet H, Vița de Vie, `s a szervezők szándéka szerint a jövőben más híres művészeket is fognak bejelenteni.

Aradi Open Air Fesztival

A fesztivál egy teljes élményt kínál a résztvevők számára: a három színterén kívül, a fényjátékok-fénykavalkádok és az órias képernyők mellet, az Arad Open Air Fesztivál szervezői különleges programokat fejlesztenek ki az egész nap folyamára.

Az egész terület, ahol az események zajlanak, tükrözi és újjáépíti a repülőtér elképzelését, és lehetőséget biztosít a nagyközönség számára a repülésnek a fogalmára alapozott tevékenységeknek a lebonyólítására; műhelyek, papírsárkány-versenyek, hőlégballon-séták, óriás csúszdák és egyéb, a szervezők által készített meglepetéseknek az élvezetére.

"A repülőtér minden elemét beépítjük a fesztivál összeállításába: a fő színpad egy repülőgép körül épül fel, az egyik party a hangárban zajlik, a bejárati ajtók hasonlítanak a repülőgép bejáratához, a teljes étkezési és bevásárló terület hasonlít a klasszikus repülőtéri vámmentes kereskedelmi övezetekhez ", részletezte Glad Varga, az Arad Open Air Fesztivál főszervezője.

A híres román DJ Vanotek, az Arad Open Air Fesztivál rendezvényének remek hangulatáért felelős vezetője, népszerűsíti a rendezvényt a vele együttműködő művészek között, különösen a nemzetközi koncerteken és fesztiválokon.

"Az Aradi Open Air Fesztivál minden elörejelzés szerint Románia nyugati részének  legnagyobb fesztiváljának fog számítani, az összes zenekedvelő számara, korosztálytól függetlenül. A felállás megfelel minden ízlésnek. Akár elektronikus zenét hallgatsz, balkáni zenére táncolsz, vagy kedvenc rockzenédet dúdolod, az Aradi Open Air Fesztivál összehangolja három szinpadán a legkiválóbb művészi jelenetet egy olyan teljes zenei élményért, ahol a dinamizmus, a hagyomány és az energia váltakozik" foglalja össze Vanotek a repülőtéren megrendezésre kerülő fesztivál új megjelenését.

Aradi Open Air Fesztival programok

A bérletek és jegyek teljes kinálatát a következő címen meg lehet tekinteni: http://www.openairfestival.ro/tickets/

A bérleteket a következő oldalakon lehet megvásárolni: www.entertix.ro  és  www.myticket.ro

További információk a fesztiválrol a www.openairfestival.ro  weboldalon, a fesztivál Facebook oldalán, a https://www.facebook.com/aradopenair/ oldalon és az Instagram oldalon találhatók - https://www.instagram.com/aradopenair/

Szervezők: az Aradi Városháza - az Aradi Városi Művelődési Központon keresztül, az Aradi Kiválósági Központ, az AOA Agency  és a Neverland Place.

 További részletekért forduljon az Aradi Open Air Fesztivál Projekt Menedzseréhez, Mihai Mindrigiu úrhoz a következő telefon számon: (004) 0751-100099 vagy irásban a következő címen: pr@openairfestival.ro

Aradi szallas