Sajnáljuk, a regisztrációs időszak lejárt.

AZ ESEMÉNYT ELHALASZTJÁK EGY KÉSŐBBI IDŐPONTRA ÉS CSAK AKKOR SZERVEZIK MEG HA AZ EGÉSZSÉGVESZÉLY KOCKÁZATA MEGSZÜNIK


  • Dátum: 09/05/2020 09:30 PM
  • Hely Városligeti go-kárt pálya (Térkép)

Leírás

AZ ESEMÉNYT ELHALASZTJÁK EGY KÉSŐBBI IDŐPONTRA ÉS CSAK AKKOR SZERVEZIK MEG HA AZ EGÉSZSÉGVESZÉLY KOCKÁZATA MEGSZÜNIKMájus 8-án és 9-én rendezik meg az idei Aradi Magyar Majálist, amely már a jubileumi, huszadik rendezvény lesz.


A majális hagyományos helyszíne a városligeti gokart-pálya, ahol napközben vetélkedőkkel és családi programokkal várják a résztvevőket.


Május 8-án, péntek 20.30 órától a Bagossy Brothers Company játszik a színpadon, Aradon először. 2017-ben a gyergyószentmiklósi zenekart jelölték a Fonogram-díjra (az év felfedezettje kategóriában) és a Petőfi Zenei Díjra (az év felfedezettje és az év dala kategóriában). Az indie/alternatív/folk hangzásvilág az előző évek tapasztalatai alapján kialakult és újragondolt zenei irányvonal eredménye.


A tagok:

Bagossy Norbert

Bagossy László

Tatár Attila

Bartis Szilárd

Kozma ZsomborMájus 9-én, szombat 18 órától a népszerű vajdasági 3+2 együttesé a színpad. A temerini zenekar visszatérő vendég Aradon, hiszen a 2016-os majálison is játszott.

Az együttes a lakodalmas rock legnagyobb és legelső képviselője. 1988-as koncertjük jóval több nézőt vonzott, mint amennyit Tina Turner vagy Elton John fellépése.


A tagok:

Bugyi Zoltán / gitár,ének

Bugyi Daniel / dob

Kucsera Csaba / basszusgitár

Vojnics Tunics Zsolt / billentyűs hangszerek(aradihirek.ro)