Sajnáljuk, a regisztrációs időszak lejárt.

Zenés társasjáték Illés slágerekkel, meglepetés vendég: Bródy János


  • Dátum: 06/09/2018 08:00 PM
  • Hely "Ethos" Nyári Színház, Arad Megyei Kulturális Központ, Barițiu utca 16. szám (Térkép)

Leírás

Szeptember 6-án egy olyan előadással folytatódik az Aradi Kamaraszínház 2018-as évada, amely a magyar könnyűzenei élet egyik kitörölhetetlen és azóta is meghatározó zenei formációjának dalait éleszti újra: az Illés zenekar slágereit. A Tied a világ! című zenés társasjáték a Budapesti Játékszín előadásában kerül bemutatásra szabadtéren, a Nyári Színházban, az Arad Megyei Kulturális Központ udvarán (Baritiu utca 16. szám).

Az Illés zenekar minden dala sláger, minden megszólalásukat kőbe lehet vésni, minden üzenetük kordokumentum. Ugyanakkor minden házibuli elengedhetetlen tartozéka és fénypontja, ha felkerül egy Illés lemez, márpedig legtöbbször felkerül.

Egy lakásavató bulit megrendezni nagy büszkeség, nagy öröm, nagy munka… és még nagyobb csalódás, ha a meghívottak nagy része el sem jön! A mi házigazdánkkal pontosan ez történik, de a legjobb barátok vele is ott vannak élete meghatározó pillanatában. Főhőseink dalra fakadnak és a nehezen induló összejövetelt egyszeriben fergeteges koncertté változtatják. Felcsendülnek a Táncdalfesztiválokról
jól ismert, a számos kis- és nagylemezt kiadott, fiatalok ezreinek reményt, utat, életre szóló élményeket adó, legendás Illés-együttes dalai…ráadásul valami egészen elképesztő varázslat is történik ezen az éjszakán, amikor …Tied a világ!

2018. szeptember 6-án, 20 órakor, az Arad Megyei Kulturális Központ nyári színpadán a …Tied a világ!, melyben 20 Illés-sláger hangzik el kiváló fiatal művészek előadásában és Bródy János jelenléte teszi igazán egyedivé ezt a zenés játékot.

Az előadásra minden kamaraszínházi bérlet és meghívó érvényes.
Jegyek - online:  www.biletmaster.ro , valamint a nagyszínház pénztárában és előadás előtt a helyszínen válthatók 15 és 20 lejes áron.
Rossz idő esetén az előadás 20.30-kor a nagyszínházban kerül bemutatásra egy alkalommal. Helyfoglalás érkezés sorrendjében.

Szereposztás: Bródy János, Feke Pál, Gubik Petra, Vecsei László, Nagy Sándor, Puskás Péter, Szerednyey Béla és Gieler Csaba.
Dobok/zenekarvezető: Szörényi Örs
Billentyűk: Reviczky Balázs
Gitár: Kékkői Zalán
Basszusgitár: Pethő Gábor
Rendező: Szente Vajk

Sajtóközlemény - Helyszínváltozás / Tied a világ!
Az Aradi Kamaraszínház bérletében meghirdetett Tied a világ! című zenés társasjáték helyszíne technikai okok miatt megváltozott, az előadást szeptember 6-án két alkalommal, 17 és 20 órakor, az aradi nagyszínházban tekinthetik meg az érdeklődők. A 17 órai előadásra a délutáni bérletek és a diákbérletek, a 20 órai előadásra az esti bérletek és a meghívók érvényesek.

Azok a nézők, akik már vettek jegyet a szabadtéri előadásra, szíveskedjenek a nagyszínház pénztárában helyet választani az előadások valamelyikére, személyesen vagy telefonon a 0257-280016-os számon (106-os mellék).

A pénztár nyitva tartása: kedd-péntek 10-14 és 17-19, szombat-vasárnap 10-12 és 17-19 között. Hétfőn zárva.
Jegyek - online:  www.biletmaster.ro , valamint a nagyszínház pénztárában válthatók 5 (diák), 15 (nyugdíjas) és 20 lejes áron.