Sajnáljuk, a regisztrációs időszak lejárt.

Az Arad Megyei Tanács az "Alexandru D. Xenopol" Megyei Könyvtáron keresztül meghívja Önt, hogy vegyen részt a „Könyvtári Éjszaka” 13. kiadásában, szimbolikusan ebben az evben "Share location @ KÖNYVTÁR" nevezet eseményen


  • Dátum: 30/09/2022 11:59 PM
  • Hely "Alexandru D. Xenopol" Megyei Könyvtár (Térkép)
  • További információk: Arad, Gheorghe Popa de Teiuș utca, sz. 2-4

Leírás

Ebből az alkalomból az Arad Megyei Tanács az "Alexandru D. Xenopol" Megyei Könyvtáron keresztül felkéri Önt, hogy vegyen részt a „Könyvtári Éjszaka” 13. kiadásában, szimbolikusan ebben az evben "Share location @ KÖNYVTÁR" nevezet eseményen. A programajánlat gazdag kulturális tevékenységeket tartalmaz gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.


A „Könyvtárak Éjszakája 2022” az aradi „Alexandru D. Xenopol” Megyei Könyvtárban debütál 18:00 órai kezdettel, az „Utóoktatás” című kerekasztal megszervezésével az Aradi művelődési intézmény “ASTRA" termében.

20:00 órától a „Gyermek könyvkölcsönző” részleg izgalmas utazást szervez a gyermekkor univerzumában: „Történetek Mihával és Giorgival”.

„A gyermekek és fiatalok lelki fejlődéséről. Megközelítési stratégiák" konferenciát Vlad-Sergiu Sandu tiszteletes támogatásával és segítségével kerül megrendezésre 21:30-tól az "Alexandru D. Xenopol" Megyei Könyvtár művészeti és multimédia reszlegén ("Sabin Drăgoi" teremben).

A „Nocturna Bibliotecilor 2022” a román zene szerelmeseinek szentelt programot is tartalmaz, amely 22:30-tól a „Gyermek Könyvkölcsönző” részlegen kerül megrendezésre „Régi dallamok – Angela Similea, Corina Chiriac, Mirabela Dauer” néven. Az esemény moderátora Laura Roșu fiatal szólista lesz.


Tisztelt aradiak, kicsik és nagyok, szeretettel várunk a Share location @ KÖNYVTÁR! Eseményen