Sajnáljuk, a regisztrációs időszak lejárt.

Április 13-án, 19 orás kezdettel a Ioan Slavici Klasszikus Színházban meg tekinthetik Verdi egyik legnépszerubb operájat; a Nabuccó-t, a Kolozsvári Opera Vox Kulturális Egyesület és az Olasz Operaszínház közremuködésének köszönhetoen.


  • Dátum: 13/04/2018 07:00 PM
  • Hely "Ioan Slavici" Klasszikus Színház (Térkép)

Leírás

   Április 13-án, 19 orás kezdettel a Ioan Slavici Klasszikus Színházban meg tekinthetik Verdi egyik legnépszerubb operájat; a Nabuccó-t, a kolozsvári Opera Vox Kulturális Egyesület és az Olasz Operaszínház közremuködésének köszönhetoen. Az elöadás különleges meghívottjai az olaszországi Stefania Spaggiari szoprán és Alfio Grasso bariton, akik Olaszország és Spanyolország legnevesebb operaszínpadain töltöttek be föszerepet; a római Operaszínházban, a veronai Arénában és a madridi Real színházban.
   Az operát teljes szerelésben jelenítik meg a Ioan Slavici Színház színpadán: zenekar, kórus, balettegyüttes, a helyi és külföldi szólistákkal kiegészülve. Az elöadás karmestere dr. Leonard Dumitriu a Iasi-i George Enescu Muvészeti Egyetem professzora, az elöadás rendezője pedig dr.Ligia Ghilea a kolozsvári "Gheorghe Dima" Zene Akadémia lektora. A zenekar, a balett együttes és a kórus tagjai Kolozsvárról érkeznek, az Állami Magyar és Román Opera, valamint a Transilvania Állami Filharmónia tagjai.
   A jegyek már kaphatók a a Ioan Slavici Klasszikus Színház jegypénztárában 20, 30, 40 vagy 50 lejes áron, a teremben elfoglalt helyektöl függően.