Sajnáljuk, a regisztrációs időszak lejárt.

"Augusztus 16-29 között Aradot ünnepeljük!" A bejelentést Călin Bibarț polgármester tette be a sajtótájékoztatón, amelyet 2021. augusztus 9 -én, hétfőn rendeztek, egy héttel az aradi napok kezdete előtt.


  • Dátum: 29/08/2021 10:00 PM
  • Hely
  • További információk: A Városház tér , Mihai Eminescu (Salacz) park, A Neptun Strand, A "Ioan Slavici" klasszikus színház tere

Leírás

Idén az aradi városháza a Városi Művelődési Központon keresztül rendkívül összetett programot készített minden korosztály és ízlésű aradi lakos számára. Bár a szervezők gondoskodtak arról, hogy a jó hangulat magában foglalja a város minden környékét, mégis a km 0 lesz a szórakozás középpontja a 14 nap alatt, legyen szó a Forradalom körútról, az Igazgatási Palota előtti fennsíkról vagy Mihai Eminescu -ról Park.


A városi napok olyan eseményei mellett, mint a Helyi Önkormányzati Tanács Ünnepi Találkozója, a Nyári Vásár, Piknik Fesztivál, a könnyű- és népzenei koncert, de a Neptunusz -medence habbulik is, idén egy sor Premiere események:
A divat a hídon, Boulevard Food and Fun, Sarmaliada, Sweet Bar, Ride on Forest, Arad Cup mini-futballban, Beach Handball Championship vagy Outdoor Power Fitness csak néhány közülük.