Az aradi Alternatív Turizmus Egyesület (Asociația Turism Alternativ) a Concordia Egyesülettel közösen elindítja a Turistaként otthon elnevezésű projektet. Az Ismerd meg városod történetét mottójú projekt célja, hogy vezetett városnéző túrákat kínáljon az érdeklődőknek. Így lehetőség nyílik megismerkedni a város történelmével amelyeket az Arad Free Tours idegenvezetői ismertetnek.


  • Dátum: 28/07/2024 06:00 PM
  • Hely A Városháza előtti tér (Térkép)

Leírás

Az aradi Alternatív Turizmus Egyesület (Asociația Turism Alternativ) a Concordia Egyesülettel közösen, utóbbi kezdeményezésére elindítja a Turistaként otthon elnevezésű projektet. Az Ismerd meg városod történetét mottójú projekt célja, hogy vezetett városnéző túrákat kínáljon az érdeklődőknek. Így lehetőség nyílik megismerkedni a város történelmével, a hely többé-kevésbé ismert történetével, amelyeket az Arad Free Tours idegenvezetői ismertetnek.


A városnéző túrákat hetente szervezik, vasárnaponként 18 órától. A gyülekezés a Polgármesteri Hivatal előtti téren lesz. Azok az érdeklődők, akiknek hiányos a helytörténeti ismeretük, lehetőséget kapnak, hogy megismerjék a Közigazgatási Palota történetét, a Klasszikus (Nagy) Színház, a Nagypiac, a Szabadság tér, a Kultúrpalota, a Megbékélési Park, Salacz Gyula, a Szerb Templom, vagy az Aradi Tanitóképző (Preparandia) történetét. Nincs szükség foglalásra, csak jelenjen meg a találkozó pontján a megadott időpontban!


Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt! További info: +36 70 239 4245 vagy émailben: arad@aradvaros.com


ARADI VÁROSNÉZŐ GYALOGTÚRA - ISMERD MEG VÁROSOD TÖRTÉNETÉT!